Bentley


Felsökning och diagnostisering

Vi specialiserar oss på Bentley och har med lång erfarenhet varit med och löst de allra knepigaste felen. Vi utför felsökning och reparation av fordonets elektroniska komponenter. En Bentley är mer än bara en bil – den är en symbol för lyx, prestanda och överlägsenhet. Därför är det viktigt att diagnostiseringen av din bils elektronik matchar den elegans och precision som kännetecknar varje Bentley. 

Förstklassig felsökning av Bentley

Vårt team av erfarna och certifierade tekniker är specialiserade på Volkswagen-gruppen, och Bentley i synnerhet! Vi har diagnotiseringsverktygen och kunskapen som krävs för att hantera alla typer av komplicerade fel. Vi använder oss av moderna verktyg, avancerad diagnosutrustning och högkvalitativa reservdelar för att säkerställa att din Bentley får den bästa vården möjligt.

Tjänster

Felsökning

Vi är specialiserade på att hantera nya modeller av Bentley, där vi genomför både diagnostisering och felsökning för att reparera fel i bilens elektronik.

Motorelektronik

Vi utför en fullständig felsökning av din Bentley och dess elektriska komponenter. Vi undersöker även om mekaniska fel finns i din motor.

ADAS- och kamerakalibrering

Felsökning och reparation av ADAS-system som ”lane assist” samt kamerakalibrering för att säkerställa att sensorer fungerar som de ska. 

Bentleyverkstad med fokus på helheten

Oavsett om det handlar om en planerad service, en reparation eller en omfattande renovering, så är vi här för att ta hand om din Bentley med precision och noggrannhet. Vi förstår vikten av att bibehålla bilens värde och prestanda, och därför arbetar vi alltid med stor omsorg och med uppmärksamhet på detaljer.

När du väljer oss för service och reparation av din Bentley kan du lita på att du får en personlig och skräddarsydd serviceupplevelse. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och göra hela processen så smidig och bekväm som möjligt för dig som kund. Kika gärna på våra magiska referenser, vi vet vad vi pratar om!

Boka tid för din Bentley

Kontakta oss idag för att boka din nästa service eller reparation. Låt oss ta hand om din Bentley och se till att den förblir i toppskick, så att du kan njuta av varje körupplevelse med stil och förtroende. Vi ser fram emot att prata!

Låt oss hjälpa dig åtgärda din Bentley