Motoroptimering Uppsala
– Få ut mer av din bil

På Bestronic utför vi komplett optimering av din motor, vilket ökar både prestandan och bränsleeffektiviteten utan att skada bilen.

"Motoroptimering ökar prestandan i din bil"

Få ut mer av din bil med motoroptimering Uppsala från oss på Bestronic. Vi utför en komplett motoroptimering anpassad efter dina krav och din bils förutsättningar.

Besök oss

Tegelbruksvägen 1, 757 56 Uppsala
Öppettider: Mån-Tors 08.00-17.00
Ring oss på: 018 – 470 55 55

Din expert på motoroptimering Uppsala

Motoroptimering är ett effektivt sätt för dig att få ut mer av din bil. Motoroptimering innebär ökad prestanda, som i sin tur ger dig mer körglädje. När vi utför en optimering, tar vi fram potentialen som redan finns i din motor, men ökar kapaciteten.

När du besöker oss för motoroptimering Uppsala är ditt syfte förmodligen att du vill öka din motors förmåga, samtidigt som hållbarheten och tillförlitligheten för motorn och bilen förblir oförändrad. Och det är helt rätt! För vi på Bestronic utför kompletta jobb, där vi anpassar mjukvaran efter dina krav och de specifika förutsättningar som din bil har.

Motoroptimering & Eco-tuning
- Det här gör vi

Vi kan med hjälp av avancerad utrustning läsa ut bilens mjukvara. Vi utför alltid en felsökning av din bil innan vi börjar motoroptimera, där vi går igenom mjukvaran och gör de ändringar som krävs. Vi utför en felsökning även i efterhand för att säkerställa att allting fungerar som det ska.

Låt oss öka kraften i din bil - motoroptimering Uppsala med Bestronic

När vi motoroptimerar innebär det kort att vi omprogrammerar bilens motorsystem för att motorn ska gå bättre men även mer ekonomiskt. Du ska ha en bil som orkar mer, helt enkelt! I mjukvaran ändrar vi den grundläggande datainformationen till bilens bränslestyrenhet, som styrs av ett chip via bilens huvuddator. För det är i bilens chip som informationen om hur motorns komponenter ska styras, finns. Vi omprogrammerar orginalchipet som finns i din bil med ny information som sedan avläses i den huvudsakliga styrenheten.

Pågående motoroptimering av mazerati

Optimering av bilens mjukvara - förbättrad prestanda och lägre utsläpp

Motoroptimering av blå bil i verkstad

När vi motoroptimerar innebär det kort att vi omprogrammerar bilens motorsystem för att motorn ska gå bättre men även mer ekonomiskt. Du ska ha en bil som orkar mer, helt enkelt! I mjukvaran ändrar vi den grundläggande datainformationen till bilens bränslestyrenhet, som styrs av ett chip via bilens huvuddator. 

För det är i bilens chip som informationen om hur motorns komponenter ska styras, finns. Vi omprogrammerar orginalchipet som finns i din bil med ny information som sedan avläses i den huvudsakliga styrenheten.

Vad blir resultatet? Det blir en motor i din bil som är mer kraftfull, har bättre körbarhet – utan att motorn ska påverkas på ett sätt som den inte är konstruerad för. Dessutom får din bil en motor med lägre bränsleförbrukning, och i vissa fall även lägre utsläpp.

Med några enkla steg motoroptimerar vi din bil.

Här sammanfattar vi vad vi gör:
  • Vi gör ett byte eller reparerar felaktiga komponenter
  • Vi programmerar och kodar
  • Vi bygger mjukvaran själva om nödvändigt