Bilservice Uppsala
- Titta in i vår verkstad

– Få din bil i toppskick med vår specialiserade bilservice inom bilelektronik. Vår avancerade felsökning diagnostiserar och löser även de mest komplexa elektronikfelen för att säkerställa optimal prestanda.

"Bilservice är viktigt för att säkerställa att din bil fungerar korrekt och säkert"

Upptäck vår omfattande professionella bilservice för att säkerställa att din bil fungerar korrekt och säkert. Vi är experter inom bilelektronik och specialiserade på att lösa även de mest komplexa elektronikfelen. Med vår avancerade felsökning diagnostiserar och åtgärdar vi problemen i din bils elektroniska system, inklusive de svåraste elektronikstrulen.

Besök oss

Tegelbruksvägen 1, 757 56 Uppsala
Öppettider: Mån-Tors 08.00-17.00
Ring oss på: 018 – 470 55 55

Bilservice Uppsala
- Vi är specialister inom bilelektronik

Bilservice är viktigt för att säkerställa att din bil fungerar korrekt och att du kan köra den säkert på vägarna. Vi på Bestronic är specialiserade inom bilelektronik och hjälper dig med de mest komplexa elektronikfelen i din bil här i vår bilverkstad.

Elektronikfel kan vara allt från små problem som att varningslampor tänds i instrumentpanelen, till större problem som påverkar din bils prestanda och säkerhet. I moderna bilar är det vanligt att elektronikfel uppstår och då är det viktigt att få dem åtgärdade så snart som möjligt.

Upptäcker du ett fel med din bil kan det vara en god idé att lämna in din bil på bilservice i vår verkstad i Uppsala. Vi är erfarna tekniker som kan felsöka din bil från grunden för att i nästa steg diagnostisera och åtgärda problemet med bilens elektroniska system.

BEStronic Bilverkstad uppsala och Bilservice uppsala

Bilverkstad i Uppsala som gör det andra inte kan

BEStronic Bilverkstad uppsala och Bilservice uppsala

Vi har kunskap och erfarenhet om bilens elektroniska system som används i dagens moderna bilar. Det gör det möjligt för oss att diagnostisera och åtgärda elfel som få andra bilverkstäder tar sig an idag.

I takt med att säkerhetssystemen blir alltmer avancerade i dagens bilar, blir systemen också allt känsligare. Vi har diagnostikverktyg för alla bilmärken på marknaden. Men de vi arbetar primärt med är Volkswagen gruppen där följande märken ingår: Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Lamborghini, Bentley och Porsche. Mercedes, BMW och Land Rover är andra bilmärken vi tar in till vår bilverkstad i Uppsala.

Vi löser det omöjliga elektronikstrulet!

När du kommer in till vår bilverkstad i Uppsala för bilservice gör vi först en noggrann analys för att identifiera elfelet i din bil. Vi utför olika kodningar och programmeringar för att sedan lösa problemet så att din bil kan fungera korrekt igen.

Vi har all utrustning som behövs för att genomföra en avancerad felsökning och hitta fel som annars är svåra att hitta. Välkommen in till vår bilverkstad på 400 kvm i Uppsala!