BEStronic
Våra tjänster

– På BEStronic är vi specialiserade på att lösa problem med bilens elektroniska system. Vi jobbar med hårdvara, felsökning samt arbete med bilens mjukvara.

Elektroniska problem med bilen? Vi löser det!

Vi är specialiserade på att lösa problem med bilens elektroniska system, felsökning, hårdvara samt arbete med bilens mjukvara. Vi utför fullständig felsökning av din bil och dess elektriska komponenter, inklusive mekanisk felsökning av din motor. Vi arbetar ständigt efter mottot ”alla fel går att lösa” och vanligt förekommande problem inkluderar givare och motorstyrenhet.

Vi reparerar också elektronikkomponenter och kabelstammar som kan påverka multimediasystem och AC-klimat, samt koda och programmera olika programvaror och styrenheter.

Vi har även erfarenhet av hybrid- och elbilssystem, inklusive renovering av batterier och arbete med högspänning upp till 1 000V. Utöver detta kan vi även felsöka och reparera ADAS-system som ”lane assist” och utföra kamerakalibrering. Om du upplever problem med din bil eller dess elektroniska system kan du kontakta oss för att få hjälp.

Vilka problem löser vi då?

Vi felsöker och åtgärdar alla fel som gör att indikeringslampor lyser eller som gör att motorn inte fungerar som den ska. Om du upplever ett problem med bilen, kontakta oss så löser vi felet. Upptäck våra tjänster nedan eller läs mer här hur vi löser problem

Våra tjänster

Felsökning bil

Vi är specialiserade på att hantera moderna bilar med komplexa system och att genomföra både diagnostisering och felsökning för att reparera bilfel.

Hybrid- & Elbilssystem

Vi renoverar batterier och arbetar med högspänning upp till 1 000V i hybrid- och elbilssystem. Vi diagnostiserar och löser problem, genomför tester och underhåll på batterier för att förlänga deras livslängd och säkerställa optimal prestanda.

Motoroptimering

Vi optimerar bilens motor för högre prestanda eller bättre bränsleekonomi med Eco-tuning, chiptrim och programmering. Vi använder avancerad utrustning för att säkerställa trygga och hållbara resultat.

Motorelektronik

Fullständig felsökning av din bil och dess elektriska komponenter. Vi utför även mekanisk felsökning av din motor och jobbar ständigt efter mottot ”alla fel går att lösa”. Vanligt uppkommande är problem med givare och motorstyrenhet.

Comfort- & säkerhetssystem

Vi reparerar bilens comfortsystem inklusive multimediasystem och AC-klimat. Vi hjälper även till med elektronikkomponenter och kabelstammar för en bekväm körupplevelse. Vi löser bilens elektroniska problem genom kodning och programmering av programvaror och styrenheter, för att säkerställa att dina fordonssystem fungerar optimalt.

ADAS- kamerakalibrering

Vi felsöker och reparerar ADAS-system såsom ”lane assist” och utför kamerakalibrering vid behov. 

Vad vi på BEStronic gör

Här är några exempel:

  • Programmering av nya komponenter
  • Lagning och byte av komponenter som påverkar bilens system
  • Reparation av kablar som brunnit eller smält
  • Vattenskador i elsystem