Service av din elbil i Uppsala

– Få professionell och effektiv service för din elbil hos Bestronic i Uppsala. Våra experter på bilelektronik ser till att din elbil fungerar optimalt för körning

"Fullständiga felsökningar och service av din elbil"

Vi utför service och säkerhetskontroller så att din elbil fungerar som den ska. Vår professionella service kombinerar teknisk expertis med fokus på säkerhet och noggrannhet, så att du kan njuta av en smidig och pålitlig körupplevelse.

Besök oss

Tegelbruksvägen 1, 757 56 Uppsala
Öppettider: Mån-Tors 08.00-17.00
Ring oss på: 018 – 470 55 55

Professionell service av elbilar i Uppsala

Elbilar består av olika komponenter med hög spänning, vilket kräver viss expertis i verkstaden för att din elbil ska få rätt och effektiv service. När du överlämnar din elbil till oss på Bestronic kan du vara säker på att din elbil hamnat i rätt – vi är experter på bilel och bilelektronik och vi kan utföra service på elbilar.

Nödvändig och kostnadseffektiv service för att din elbil ska fungera optimalt

Har du en elbil är det viktigt att komma ihåg att din bil behöver service med jämna mellanrum för att du ska kunna köra tryggt och säkert på vägarna. Generellt kräver inte elbilar lika många besök på verkstaden som bilar med förbränningsmotorer. Det är däremot en nödvändig åtgärd som säkerställer driftsäkerheten och ger dig ett bekymmersfritt användande av din elbil.

När du lyfter på motorhuven på din elbil kan du se att det är mycket som skiljer sig i jämförelse med en traditionell fossildriven bil. Det saknas bland annat oljefilter, bränslefilter, kamrem, tändstift och annat. Elbilar har med andra ord färre rörliga delar vilket gör servicekostnaden av elbilar billigare. När vi utför service av elbilar undersöker vi bland annat statusen på framvagn och bakvagn samt lampor, invändiga filter, lampor, kollar felkoder och mycket mer. Vi kontrollerar också elsystem och batterisystemets hälsostatus och flertal andra saker för att effektivisera vår service och se till att du får rätt hjälp.

Boka service av elbil

För specifika kontroller av din elbil behöver du vända dig till en verkstad som är specialiserade på elbilar. Vi på Bestronic har koll på elbilens elektriska komponenter, samt vad för service eller reparationer som krävs för att just din elbil ska fungera som den ska.