Felsökning bil
– Vi hjälper dig diagnostisera bilen!

På Bestronic diagnostiserar och reparerar vi fel på din bil. Genom vår omfattande process identifierar vi och ger förslag på lämpliga reparationer för att få din bil i toppskick igen.

"Felsök din bil hos oss, snabbt och smidigt"

Få hjälp med felsökning av din bil hos Bestronic! Våra experter har lång erfarenhet av att diagnostisera och åtgärda fel i moderna, avancerade bilar. Vi använder avancerad teknik för att identifiera problem och ger dig en tydlig rapport om vad som behöver åtgärdas. Kontakta oss idag för att boka en felsökning!

Besök oss

Tegelbruksvägen 1, 757 56 Uppsala
Öppettider: Mån-Tors 08.00-17.00
Ring oss på: 018 – 470 55 55

Felsök och reparera din bils problem hos oss på Bestronic

Moderna bilar är utrustade med komplexa system, vilket gör dem mer tekniskt avancerade men också mer benägna att drabbas av komplicerade fel. Bestronic erbjuder experttjänster för felsökning av bilar för att diagnostisera och reparera eventuella problem som kan uppstå.

Med hundratals processer i en bil kan en varningslampa lysa av olika anledningar, vilket gör det svårt att fastställa roten till problemet. 

Våra noggranna och detaljerade diagnosprocedurer identifierar problemet och föreslår lösningar för reparationer. Om din bils motorlampa är tänd, kontakta oss på Bestronic för en diagnos och en lösning på reparationen.

Felsökning bil i Uppsala

Moderna bilar är idag utrustade med komplexa system som möjliggör att bilar kan nå en prestandanivå som aldrig tidigare skådats. Det gör att bilarna också blir mer tekniskt avancerade, och drabbas av mer komplicerade fel.

Plötsligt kan din varningslampa tändas i instrumentpanelen och då kanske det är motorlampan som lyser, eller kanske airbaglampan. Oavsett vad så är det förmodligen en lampa som inte ska lysa – och då är det ett tecken på att din bil är i behov av en felsökning! Felen kan vara mindre eller mer avancerade. Vi hjälper dig diagnostisera bilen! Gör en felsökning av din bil på Bestronic.

Vi är experter på felsökning av bilar

I din bil finns det hundratals processer, vilket gör den till ett avancerat fordon. När det uppstår ett fel i bilens komplexa system kan en varningslampa tändas av olika skäl. Det kan då vara svårt att identifiera vad för fel som uppstått. 

Vi på Bestronic är experter inom vårt område där vi genomgår omfattande och detaljerade felsökningar av din bil. Vi identifierar grundorsakerna till att det uppkommit ett fel, och föreslår därefter hur vi också kan reparera det.

Egen felsökning och felkoder

Det finns idag verktyg för att själv på ett enkelt sätt felsöka bilen när motorlampan lyser. Du får då fram en diagnostisk felkod som används av oss fordonstekniker för att identifiera vad i fordonet som behövs åtgärdas. Det finns en rad universella koder som kan se ut på följande sätt:

– P0076 Insugningsventilstyrkrets låg (bank 1)

Det finns även koder som är specificerade för ditt specifika bilmärke. Om du är nyfiken på felkoder och vad de betyder kan du läsa mer om det här

Lyser din motorlampa?

Även om din bil känns som vanligt när du kör, kan motorlampan helt plötsligt börja lysa på instrumentpanelen. Motorlampan tänds antingen med ett orange ljus eller ett rött ljus. Lyser motorlampan orange kan du höra av dig till oss på Bestronic.

För då kan vi nämligen felsöka din bil och ta reda på varför motorlampan lyser. Det gör vi genom att läsa av felkoderna i bilens dator. Lyser din motorlampa däremot rött, behöver du genast stanna bilen på en säker plats!