BEStronic
Kontakta oss

– BEStronic erbjuder professionell expertis när du behöver få specialiserad hjälp inom bilfel och bilelektronik. Vi hjälper dig med skräddarsydda lösningar och expertrådgivning för ditt fordon.

"Ge ditt fordon den expertis den förtjänar"

När ditt fordon drabbas av elfel är det viktigt att vända sig till experter för att
få professionell hjälp. Vårt team av specialister inom bilelektronik erbjuder skräddarsydda lösningar och snabb service för att lösa dina problem. Kontakta oss idag för att ge din bil den vård den förtjänar.

Besök oss

Tegelbruksvägen 1, 757 56 Uppsala
Öppettider: Mån-Tors 08.00-17.00
Ring oss på: 018 – 470 55 55

Bilfrågor
- Kontakta oss för dina bilfel

Har du problem med din bil?

Vi finns här för att hjälpa dig. Vi är  specialister på att lösa bilfel och att diagnostisera och reparera bilelektronik.

Oavsett om det handlar om motorproblem, elsystem, bränsleförbrukning eller andra frågor relaterade till bilfel, kan du lita på att vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att ge dig rätt svar. Vi förstår hur viktigt det är att hålla din bil i gott skick och att identifiera och åtgärda eventuella fel i tid.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt med relevanta svar och råd. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina bilrelaterade frågor och att ge dig den bästa möjliga servicen för att hålla din bil i toppskick.

För bilrelaterade frågor, fyll i formuläret.

För andra frågor, kontakta oss via [email protected]

Låt oss hjälpa dig åtgärda dina bilfel