Om BEStronic

– Med ett dedikerat team av experter kan du lita på att vi på BEStronic återställer din bils funktionalitet till dess optimala skick.

"Vi är experter på felsökning och reparation av svåra elektriska fel!"

På BEStronic kombinerar vi vår breda erfarenhet inom bilelektronik med toppmodern teknik för att tillhandahålla pålitliga och effektiva lösningar för våra kunders behov.

Besök oss

Tegelbruksvägen 1, 757 56 Uppsala
Öppettider: Mån-Tors 08.00-17.00
Ring oss på: 018 – 470 55 55

Få din bil i toppskick med BEStronic
- Allt går att laga!

”Vi började 2016 och älskar det vi gör. Vi tror på att alla fel går att hitta och att allt går att laga!”

BEStronic är din pålitliga leverantör av högkvalitativa felsöknings- och reparationslösningar för bilelektronik. Vårt specialiserade team av experter är skickliga på att diagnostisera och lösa även de mest komplicerade fel på bilar med hjälp av toppmoderna verktyg och teknik. 

Vi erbjuder en fullständig felsökning, reparation och byte av felaktiga komponenter, samt programmering och mjukvarubyggnad för att säkerställa att din bil återgår till sitt optimala skick. Med vår positiva inställning till att allt går att lösa och vårt fokus på kundnöjdhet, gör att du kan lita på oss att vi hittar och löser felen på din bils bilelektronik.

Tjänster vi utför för att lösa elektronikproblem i din bil:

– Fullständig felsökning
– Byte eller reparation av felaktiga komponenter
– Programmering, kodning
– Vid behov skapa ny mjukvara
– Omfattande datordiagnostik via en bred
uppsättning av olika diagnostikverktyg

Specialister på bilens elektronik - Bestronic felsöker och reparerar med precision och passion

Vi på Bestronic jobbar lite annorlunda. Rätt kompetens och en stor passion till jobbet gör att vi kan hitta felet innan vi börjar byta komponenter. Vi felsöker och reparerar bilar och specialiserar oss på bilens elektronik som blir allt viktigare. Vi håller även på med bilens mjukvara. Vi har de allra flesta diagnostikverktyg för professionell felsökning för att du som kund ska bli nöjd.

Vi är BEStronic

Vi är BEStronic – din bästa partner för bilel och bilelektronik. Med vår specialisering inom felsökning och reparation av bilar med komplexa och svårdiagnosticerade fel, erbjuder vi expertkunskap och lösningar som håller din bil i toppskick.

Vill du bli en av oss?
- Ansök idag!

Vill du bli en del av BEStronics team? Vi är en av Svergies ledande experter inom bilfel och bilelektronik, och söker alltid efter ambitiösa individer som vill vara med arbeta med utmanande arbetsuppgifter inom bilteknik. 

Intresserad – Kontakta oss eller fyll i vårt kontaktformulär. Välkommen till Bestronic – där din passion blir ditt yrke.

Adress

Tegelbruksvägen 1, 757 56 Uppsala

Bli vår nästa arbetskamrat