Porsche


Felsökning och reparation

När det kommer till bilmärken så finns det få som vi gillar att jobba med så mycket som Porsche. Vi tar hand om reparationer och diagnostisering men riktar oss mot speciellt mot bilar med svåra och komplicerade elektroniska fel. Vi är ett gäng smånördiga tekniker som stolt erbjuder specialiserade tjänster för Porsche-ägare som kräver det bästa för sina bilar.

Avancerad felsökning för Porsche

Elektriska problem kan vara särskilt utmanande att identifiera och åtgärda, särskilt i högpresterande bilar som Porsche. Våra tekniker använder den senaste diagnosutrustningen för att exakt identifiera problemkällor i bilens elektriska system. Oavsett om det handlar om felaktiga sensorer, batteriproblem eller problem med bilens styrsystem, har vi kunskapen och verktygen för att lösa det.

Tjänster

Elektriska reparationer

När det kommer till reparationer av Porsches elektriska komponenter, lämnar vi inget åt slumpen. Vi hanterar allt från byte av trasiga kablar och felaktiga kontakter till mer komplexa ingrepp som reparation av styrenheter och uppgradering av mjukvara. Varje åtgärd utförs med noggrannhet och precision för att säkerställa att din Porsche återfår sin optimala prestanda.

ADAS- och kamerakalibrering

ADAS-system för Porsche är beroende av flera olika sensorer och kameror för att upptäcka och känna av miljön runt bilen. Dessa kameror och sensorer hjälper dig som förare med funktioner som adaptiv farthållare och automatisk kollisionsundvikande. Så, är det nödvändigt att utföra ADAS-kalibrering på din Porsche med jämna mellanrum? Svaret är ja. Det är för din säkerhet nödvändigt för att säkerställa att dessa system fungerar korrekt.

Porscheverkstad med noggrannhet i varje detalj

Vi förstår hur viktig din Porsche är för dig. Därför garanterar vi att alla reparationer utförs med högsta kvalitet för att bevara bilens värde och prestanda. Vår verkstad är utrustad med den senaste teknologin, och våra tekniker genomgår kontinuerlig utbildning för att hålla sig uppdaterade med de senaste framstegen inom bilteknik. Låt oss hjälpa dig att hålla din Porsche i toppskick. Kontakta oss idag för att boka en tid eller för att få mer information om våra tjänster. Din Porsche förtjänar inget mindre än det bästa, och det är precis vad vi erbjuder.

Boka tid för din Porsche

Kontakta oss idag för att boka din nästa service eller reparation.Låt oss ta hand om din Porsche och se till så att varje körupplevelse förblir magisk.

Låt oss hjälpa dig åtgärda din Porsche